adresa exactă a companiei

+40 123 7654321

Servicii de Arhitectura
Servicii de Arhitectura Botosani

Firma Tristar Construct va ofera servicii profesioniste de arhitectura!

Fie ca aveti nevoie de o simpla modificare ce necesita realizarea unui plan arhitectural, fie ca ridicati o casa de la 0 si doriti sa realizati planul, arhitectii nostri sunt gata sa va ofere un bine-venit ajutor profesionist!
Planul arhitectural este un document complex, ce trece prin mai multe etape de formare pana sa ajunga produsul final. Acesta cuprinde schite amanuntite ale fiecarei incaperi. Practic, un ochi antrenat stie totul despre o casa doar citind aceste schite.

Ele contin informatii cu privire la dimensiunile structurilor, materialele folosite, pereti de rezistenta, instalatii electrice, sanitare, etc.
In cazul spatiilor comerciale, planul este unul si mai complex, acesta trebuind sa fie in concordanta cu o multime de prevederi legale.

“De ce am eu nevoie de plan arhitectural?” – poate va intrebati. In primul rand, ne obliga legea sa il avem. In al doilea rand, dar la fel de important, este faptul ca planu arhitectural este insasi “fundatia” a ceea ce urmeaza sa construiti.

Inginerii nostri constructori se bazeaza pe acest plan in totalitate atunci cand incep ridicarea casei. Din acest motiv am ales cu mare grija arhitectii pe care vi-i punem la dispozitie! Acestia colaboreaza cu echipa de constructie si cu reprezentati ai fiecarui domeniu implicat in procesul de ridicare a unei case, pentru a asigura formarea unei schite cat mai realiste a ceea ce urmeaza sa fie construit.
Produsul final este apoi inaintat spre serviciile locale de competenta pentru a fi aprobat, dupa care ajunge la dvs.

Aici puteți lua legătura cu noi, pentru a contracta un serviciu, utilizați formularul de mai jos.