adresa exactă a companiei

+40 123 7654321

Instalatii Electrice
Instalatii Electrice

 

Echipa Tristar Construct va aduce la dispozitie serviciile sale in domeniul Instalatiilor Electricte.

Aceste servicii presupun realizarea instalatiei electrice in locuinta dumneavoastra.

Instalatia electrica este un aspect extrem de important, ea trebuind sa fie realizata numai de catre experti in domeniu, pentru a evita eventualele probleme care pot sa apara. O instalatie electria prost realizata este un adevarat pericol, putand genera un incendiu in orice moment.

Din acest motiv Tristar Construct a selectat cu atentie inginerii si subinginerii electrotehnici care sa presteze aceste servicii. Astfel dumneavoastra aveti atat garantia sigurantei locuintei, cat si garantia unei lucrari de calitate, care nu va necesita alte interventii de mentenanta in viitorul apropiat.

Ce presupune instalatia electria?

Aceasta reprezinta efectiv toate cablurile si prizele din casa dumneavoastra. Cablurile sunt trase prin conducte speciale, pentru a fi usor accesibile. Prizele si intrerupatoarele pot fi plasate conform planului arhitectural, daca acesta include astfel de detalii, sau pot fi plasate in orice loc si pozitie, la cererea clientului.
Echipa noastra este una moderna si isi doreste ca si locuinta dumneavoastra sa fie una la fel de moderna. Astfel, suntem la curent cu toate noutatile in domeniu si va putem oferi consultanta cu privire la realizarea retelei electrice pentru o casa “smart”.

Aici puteți lua legătura cu noi, pentru a contracta un serviciu, utilizați formularul de mai jos.