adresa exactă a companiei

+40 123 7654321

Servicii de Constructii
Ce implica aceste servicii? Totul!

Tristar Construct ofera toate serviciile necesare ridicarii unei case “la rosu”: Constructia efectiva, consultanta in alegerea materialelor, precum si asigurarea personalului si a utilajelor necesare.

Este vorba despre realizarea fundatiei, despre ridicarea barelor de fier forjat, apoi a peretilor de rezistenta, a peretilor despartitori, si in final plasarea acoperisului.
In realizarea constructiei, inginerii au in vedere si respecta pana la cel mai mic detaliu planul arhitectural.
Serviciile de constructii oferite de Tristar aduc certitudinea celui mai inalt standard de calitate.

De la materialele utilizate, pana la atentia la detalii, casa dumneavoastra va radia calitate in toate colturile!
Inginerii constructori sunt gata oricand sa va ajute in alegerea materialelor necesare. Experienta isi spune cuvantul. Putini sunt cei care stiu dinainte care sunt avantajele caramizilor BCA, sau de ce este mai bine sa alegem boltari. Aici intervin expertii. Ei va vor oferi sfaturi pretioase, personalizate dorintelor dumneavoastra.

Serviciile in Constructii oferite de Tristar Construct pot fi aplicate si in cazul in care doriti o simpla renovare. Aici se imbina cele doua servicii oferite de noi, in sensul ca daca este necesara ridicarea unui perete nou, de exemplu, discutam despre “constructii”, si nu doar despre renovare!

Un alt exemplu ar fi construirea unui garaj. Este un proiect mic, dar la fel de important.
Echipa noastra considera ca nu exista un proiect prea mic pentru a fi important. Astfel, toate proiectele pe care ne angajam sa le ducem la bun sfarsit sunt tratate cu aceasi seriozitate si profesionalism!

Aici puteți lua legătura cu noi, pentru a contracta un serviciu, utilizați formularul de mai jos.